3D Bezichtigingen

Exclusieve woningpresentaties in virtual reality dankzij Matterport®. Bekijk ons aanbod in 3D en bezichtig onze woningen vanaf uw woonkamer.

Klunderburg 13 te Hoofddorp

Fijne EENGEZINSWONING met zonnige achtertuin op de middag- en avondzon. Gelegen in de populaire woonwijk Toolenburg, een leuke wijk met veel voorzieningen zoals een modern wijkwinkelcentrum, diverse scholen (ook middelbaar en op loopafstand), openbaar vervoer en een groot recreatiegebied. Ook gunstig qua uitvalswegen en parkeren kan hier nog gewoon voor de deur. Met 9 hoge kwaliteitszonnepanelen (van nog geen jaar oud) is de elektra energieneutraal.

Bekijk op Funda

Zonnenburg 10 te Hoofddorp

Locatie en ruimte! Daar draait het om en dat heb je bij deze heerlijke VRIJSTAANDE WONING met GARAGE en een heerlijke, besloten en zonnige tuin. Een woning gebouwd in een fraaie en populaire stijl met een erker en veel glas. Maar de locatie, tja, die is top! Heerlijk naast het mooie recreatiegebied Toolenburg met het park, de stranden en twee restaurants! Ideaal voor wandelen, sporten of recreëren met kinderen en/of hond. Wat wil je nog meer? En daarnaast alle gewenste elementen in de buurt zoals wijkwinkelcentra, basis- en middelbare scholen, sportverenigingen en openbaar vervoer. Parkeren kan gewoon op eigen terrein met twee auto’s. Dit allemaal met deze nog jonge woning die in goede staat van onderhoud verkeert nodigen wij u graag uit om te komen kijken!

Bekijk op Funda

Laan van Meerwijk 50 te Uithoorn

Wonen aan een laan, dat klinkt toch chique? Op deze gunstige locatie vind je deze goed onderhouden UITGEBOUWDE EENGEZINSWONING met (overdekte) carport en parkeerplaats op eigen terrein en een zonnige achtertuin op de avondzon. Paar pluspunten die hier nog bij komen; een uitbouw voorzien van een fraaie lichtstraat, Boley openhaard en zonnepanelen. Voeg daar de ligging bij (centrum op loopafstand!) en je hebt een woning die je moet komen bekijken. Zie ook de persoonlijke noot van de verkoper, die geeft eigenlijk alles al weer en als je deze leest ben je verkocht!

Bekijk op Funda

Anna Blamanstraat 143 te Hoofddorp

Leuke en fijne EENGEZINSWONING op een goede locatie gelegen in de populaire woonwijk Toolenburg. De goed onderhouden woning heeft een vrij uitzicht over een plantsoen en is gelegen op loopafstand van het heerlijk recreatiegebied om de hoek, het beschikt over stranden, sport- en wandelmogelijkheden en twee restaurants. Daarnaast heeft de wijk alle gewenste voorzieningen zoals een modern wijkwinkelcentrum, diverse scholen (basis en middelbaar) en hoogwaardig openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de woning.

Bekijk op Funda

Dorsersstraat 21 te Nieuw-Vennep

Heerlijke en ruime EENGEZINSWONING met een zonnige achtertuin op het zuidoosten. Gelegen aan een autovrij hofje in een rustige, vriendelijke woonwijk dus ideaal voor gezinnen! De woning ligt gunstig want ook dichtbij scholen, winkels en bijvoorbeeld sportverenigingen. Nieuw-Vennep is een levendig dorp met horeca, veel activiteiten en evenementen dus vertier genoeg!

Bekijk op Funda

Schoonenburgsingel 73 te Hoofddorp

Wat dacht u van deze hele aangename en ruime EENGEZINSWONING, gebouwd in een leuke stijl en beschut in een hofje gelegen op een rustig plekje in de wijk Toolenburg, met nieuw aangelegde voor- en achtertuin. Op korte loopafstand van het recreatiegebied met z’n strandjes, restaurants en vele sport- en wandelmogelijkheden! De woning is zeer goed onderhouden en je woont in een relatief jong huis met alles in de omgeving zoals diverse scholen, modern wijkwinkelcentrum, openbaar vervoer etc. Maak snel een afspraak voordat deze leuke woning aan je voorbij gaat!

Bekijk op Funda

Goudplaat 68 te Hoofddorp

Ruimte! Parkeerplaats op eigen terrein en een GIGA achtertuin vol op het zuidwesten! Dat biedt dit bijzonder fijne WOONHUIS, in fraaie stijl gebouwd en gelegen op het geliefde eiland 3 van Floriande. Dit eiland kenmerkt zich door de variëteit aan gevels en een ruime opzet en de extra brede woningen, deze woning is 7 meter breed! Dit ruime woonhuis is geschikt voor grote (evt. samengestelde) gezinnen, het is goed onderhouden, uitgebouwd en gemoderniseerd en gelegen in een wijk waar je alles hebt; een leuk wijkwinkelcentrum met o.a. een weekmarkt, twee supermarkten en diverse afhaalrestaurants ligt op loopafstand. Voorts diverse uitvalswegen, openbaar vervoer, alle basisscholen, het Haarlemmermeer Lyceum en diverse sportverenigingen nabij. Kom dus snel kijken voordat het te laat is!

Bekijk op Funda

De Vleyen 69 te Hoofddorp

Heerlijk ruim wonen aan het water! Dat kan bij deze TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING met binnendoor bereikbare garage, ruime oprit voor vier auto’s (!) en een fijne achtertuin met een terrasoverkapping aan de waterzijde. De woning is uitstekend onderhouden, gemoderniseerd en beschikt over ruime slaapkamers en twee badkamers! Gelegen in de woonwijk Floriande-noord en gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen, halte R-net, Spaarne Ziekenhuis, Haarlemmermeerse bos, scholen, winkels, golfbaan en recreatiegebieden welke lopend zijn te bereiken.

Bekijk op Funda

Waddenweg 79 te Hoofddorp

Zeer ROYALE HOEKWONING van maar liefst 190m² gelegen aan het eind van een doodlopende straat en het water met vrije ligging aan de voor- en achterzijde. Het is het grootste type woning van de Delta- en Waddenweg met maar liefst vier woonverdiepingen, genoeg slaapkamers voor een groot gezin en twee badkamers. De tuin ligt aan het water wat altijd een bijzondere sfeer geeft! Parkeren kan met één of twee auto’s op eigen terrein maar voor de woning is ook altijd wel ruimte. Het ligt aan een groenstrook met diverse speelgelegenheden voor kinderen en nagenoeg autovrij omdat de straat hier doodloopt. De woning is goed onderhouden en behoudens persoonlijke voorkeuren zo te betrekken. De ligging is gunstig want zeer nabij diverse scholen, het uitgebreide wijkwinkelcentrum, uitvalswegen en recreatie. Tot slot, de woning is ook zeer goed te gebruiken met een kantoor aan huis of een praktijkruimte!

Bekijk op Funda

Schoutenhof 43 te Hoofddorp

Bijzondere UITGEBOUWDE HOEKWONING met eigen, afgesloten parkeerplaats en zonnige achtertuin op het zuidoosten. Deze woning heeft een royale begane grond met een grote woonkamer en woonkeuken (totaal ca. 80 m²) en is voor meerdere doelgroepen geschikt. Diverse mogelijkheden zijn er, zelfs voor slaapkamer begane grond bijvoorbeeld. De nog jonge woning ligt in een rustig deel van de wijk “De Hoven”, onderdeel van Floriande en heeft diverse voorzieningen nabij zoals het wijkwinkelcentrum, recreatiegebied, scholen, zwembad en sportvoorzieningen. De woning is onderhoudsarm door de kunststof kozijnen. Graag zien wij je op een bezichtiging!

Bekijk op Funda

Oosterschelde 73, Hoofddorp

Wij bieden nu te koop aan; dit heerlijke RUIME WOONHUIS met parkeergelegenheid op eigen terrein en een waanzinnig diepe achtertuin van liefst 23 meter diep, welke met veel liefde is aangelegd en verzorgd. Daarbij zeer goed onderhouden en breed woonhuis, met een begane grond uitbouw, veel ruimte en onder meer de mogelijkheid voor vijf slaapkamers en 2e badkamer. Gelegen op het aantrekkelijke eiland 3 van de wijk Floriande dat zich kenmerkt door de variëteit aan gevels en een ruime opzet. Het leuke wijkwinkelcentrum met o.a. een weekmarkt, twee supermarkten en diverse afhaalrestaurants ligt op loopafstand. Voorts diverse uitvalswegen, openbaar vervoer, alle basisscholen, Haarlemmermeer Lyceum en sportverenigingen allen nabij. Kom dus snel kijken voordat het te laat is!

Bekijk op Funda