3D Bezichtigingen

Exclusieve woningpresentaties in virtual reality dankzij Matterport®. Bekijk ons aanbod in 3D en bezichtig onze woningen vanaf uw woonkamer.

Schelphoek 61 te Hoofddorp

Fijne, ruime EENGEZINSWONING welke gelegen is op eiland 4 van Floriande. Een moderne en populaire woonwijk met vele voorzieningen, om te beginnen een gezellig wijkwinkelcentrum met een divers winkelaanbod en een weekmarkt, diverse scholen waaronder een basisschool internationale afdeling maar ook tweetalige middelbare school, bibliotheek, zwembad en sporthal, openbaar vervoer en diverse recreatiegebieden op loop- en fietsafstand. De woning is goed onderhouden en ligt op een rustig deel van het eiland. Parkeergelegenheid is er voldoende aan de voor- maar zeker ook de achterzijde.

Bekijk op Funda

Navona 25 te Hoofddorp

Ruime twee-onder-één-kapwoning met hoogwaardige materialen en een aangename en zonnige achtertuin op het zuidwesten. U woont hier in een rustige en kindvriendelijke wijk De Pleinen, Floriande, te Hoofddorp. Deze woning heeft een grote garage en parkeren kan met twee auto’s op eigen terrein. De wijk De Pleinen, onderdeel van Floriande, is een populaire woonwijk met heel veel gewenste voorzieningen zoals een gezellig winkelcentrum met een goede diversiteit aan winkels en (afhaal)restaurants, veel scholen (basis & voortgezet op loopafstand), openbaar vervoer, sportverenigingen en prima uitvalswegen en OV-verbindingen met Schiphol en omliggende steden. Op loopafstand ligt het recreatiegebied “Toolenburger Plas”, een heerlijk gebied om te wandelen, sporten en natuurlijk zwemmen. Gelegen aan deze plas liggen twee restaurants. De woning is modern, goed onderhouden en gelegen aan een ruim plantsoen wat een extra ruimtelijk gevoel geeft.

Bekijk op Funda

Allegondahoeve 90 te Hoofddorp

Fraaie 2/1 KAPWONING in de geliefde jaren dertig stijl met GARAGE, gelegen aan een rustig plantsoen op het mooiste en rustigste deel van de villawijk Vrijschot-noord. Heerlijk met een zonnige achtertuin op het zuidwesten en parkeergelegenheid op eigen terrein en dat op een steenworp afstand van het Haarlemmermeerse bos maar ook de recreactiegebieden, Buitenschot en Plesmanhoek. Lekker wandelen en sporten zonder de auto te hoeven pakken. Wellicht wilt u de woning wat moderniseren maar de kwaliteit is goed en het onderhoud keurig bijgehouden. Qua voorzieningen woont u hier centraal, dicht bij uitvalswegen, R-net openbaarvervoerlijn naar Schiphol, Amsterdam & Haarlem, alle soorten onderwijs en natuurlijk heeft Hoofddorp alles wat u wenst met een modern centrum, restaurants, bioscoop, theater en vele evenementen. Kortom, een heerlijke woning, rustig gelegen maar heel centraal. Wij laten het u graag zien!

Bekijk op Funda

Burgemeester Pabstlaan 8-04 te Hoofddorp

Heerlijk ruim DRIEKAMERAPPARTEMENT met eigen PARKEERPLAATS op een steenworp afstand gelegen van het centrum van Hoofddorp. Heerlijk centraal maar toch rustig in de woonwijk Hoofddorp-noord. Dit appartement is gemoderniseerd en zo te betrekken, het heeft zelfs een gloednieuwe badkamer! De woning is gelegen in het kenmerkende complex met het “Atrium” op de “beletage”. Alles gelijkvloers en vanuit de hal met een lift bereikbaar. Kortom, een ideale woning voor wie gelijkvloers wil wonen en niet hoog. Het balkon ligt op de ochtendzon en er is een berging in de onderbouw. In de omgeving zijn alle gewenste voorzieningen zoals bijvoorbeeld openbaar vervoer met een bushalte voor de deur.

Bekijk op Funda

Rijshornstraat 22 te Rijsenhout

In het gezellige dorp onder aan de Westeinderplassen ligt aan de Rijshornstraat deze TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING met heerlijk ruime, zonnige achtertuin op het zuidoosten en parkeerplaats/carport op eigen terrein. De woning is in de geliefde jaren dertig stijl gebouwd en is pas 13 jaar oud. Je koopt daarmee een goed huis in oude stijl. Je woont hier rustig met parkeergelegenheid voor de bewoners aan de achterzijde en diverse voorzieningen nabij zoals een klein winkelcentrum, basisschool, kinderdagverblijf en bijvoorbeeld sportverenigingen etc. In een mum van tijd ben je op de diverse snelwegen door de directe aansluitingen. En natuurlijk… de Westeinder, heerlijk recreëren aan “de Poel”. Kortom, kom snel kijken naar deze leuke woning en laat je verrassen!

Bekijk op Funda

Ridderburgpark 105 te Hoofddorp

Perfecte locatie! Daar gaat het om en dat biedt dit heerlijk gelegen DRIEKAMERAPPARTEMENT met twee balkons en mooi uitzicht over het fraaie recreatiegebied Toolenburg. Een fijne plek voor recreëren, wandelen, sporten en het gebied beschikt over twee restaurants en stranden. Het appartement is gelegen in gebouw “Milette” en heeft twee zonnige balkons op het zuidwesten en noordwesten. Oftewel zo goed als de hele dag zon op het balkon en sowieso met veel licht in huis door de goede lichtinval. Tegenover het gebouw loopt het hoogwaardige openbaarvervoer “R-Net” met een vrije busbaan naar station en Schiphol, Haarlem en Amsterdam. Het compleet gemoderniseerde wijkwinkelcentrum Toolenburg is op loopafstand en parkeren kan op de ruime parkeervelden naast de appartementengebouwen. Kortom, wat let u om snel te komen kijken?

Bekijk op Funda

Blankenstraat 75 te Hoofddorp

Deze heerlijke EENGEZINSWONING van maar liefst 6 meter breed, 11m lang waarvan 3 meter uitgebouwd, staat in een autoluwe, rustige en kindvriendelijke straat. Je zult ruimte ervaren wanneer je binnen komt. In de ca. 15 meter diepe achtertuin met achterom is het heerlijk zonnig tot in de avond. De woning en tuin zijn keurig onderhouden, goede parkeerruimte voor de deur en de ligging is zeer gunstig met het centrum met al zijn voorzieningen, scholen, het station, O.V. en uitvalswegen op loop-en fiets afstand.

Bekijk op Funda

Horstermeerstraat 12 te Hoofddorp

Leuk DRIEKAMER APPARTEMENT met ruim balkon op het zuidoosten. Gelegen in het gebouw “Yvonne” in Hoofddorp-noord, een gebouw dat recentelijk is voorzien van nieuwe balkons en een frisse aanblik heeft. Gunstige ligging want op loop-/fietsafstand van het centrum, dichtbij recreatie, in een rustige woonwijk en nabij uitvalswegen. Het appartement is goed onderhouden en heeft sinds 2015 een nieuwe badkamer. Het gebouw beschikt over een naastgelegen parkeerterrein en iedere woning heeft een eigen berging in de onderbouw.

Bekijk op Funda

Kruislaan 22 te Hoofddorp

VERASSEND!! Deze uitgebouwde twee-onder-één kapwoning, met bijgebouw dat geschikt is voor diverse doeleinden biedt te veel om op te noemen. Ten eerste is deze charmante woning uit 1910 dit jaar zeer grondig gerenoveerd, zowel aan de binnen-als aan de buitenzijde en dus zo te betrekken. De ligging is ook fantastisch in het mooie, karakteristieke, “oude buurtje” met de gezelligheid en het gemak van het centrum letterlijk om de hoek met al zijn voorzieningen zoals de Schouwburg, de bioscoop, winkels en diverse horeca gelegenheden.
Liever wat rust? Dan is de nieuw aangelegde achtertuin met ligging op het zonnige zuid/westen een uitkomst.
Plus het achter de woning gelegen ruime bijgebouw met verdieping die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Uiteraard als garage of hobbyruimte maar ook voor kantoor/praktijk aan huis, een appartement, een “kangeroe”woning of bijvoorbeeld Bed & Breakfast.

Bekijk op Funda

Hoofdweg 854 b te Hoofddorp

Lekker modern TWEEKAMERAPPARTEMENT met EIGEN PARKEERPLAATS en een zonnig balkon op de middag- en avondzon! Het appartement is gunstig gelegen want de zon draait om de woning heen dus heerlijk licht. Het is gelegen in gebouw “Aan de Vaart” wat nog hartstikke nieuw is… Je hebt hier mooi uitzicht over de Hoofdvaart en woont nabij uitvalswegen, de halte R-Net (snelle bus naar o.a. station, Schiphol en Haarlem) en het centrum. Het appartement is goed onderhouden en zo te betrekken. Ook als belegging t.b.v. verhuur kan het een interessante koop zijn!

Bekijk op Funda

Schoonenburgsingel 64 te Hoofddorp

Heerlijk ruime HOEKWONING met fijne zonnige en brede achtertuin op het zuidoosten. De woning is gelegen aan een groenstrook in een populair deel van Toolenburg. Dit is zo omdat de wijk alle gewenste voorzieningen bevat zoals diverse scholen, een compleet gemoderniseerd wijkwinkelcentrum, openbaar vervoer en vooral de Toolenburgse Plas. Een riant recreatiegebied met een meer met stranden, wandel- en sportmogelijkheden plus twee restaurants. Een fijne wijk om te wonen. De woning is keurig onderhouden en heeft een recht opgetrokken voorgevel waardoor er sprake is van een royale kamer op de tweede verdieping. De woning kan nog worden vergroot d.m.v. een uitbouw begane grond en opbouw of dakkapel op de 1e verdieping aan de achterkant. Een huis met mogelijkheden dus!

Bekijk op Funda

Ruslandstraat 55 te Haarlem

Kijk dat is nu handig, een leuk VIERKAMERAPPARTEMENT met TWEE BALKONS! Op de 3e verdieping gelegen en één balkon voor de ochtendzon op het oosten en het andere voor de middag- en avondzon op het westen. Je kunt in dit fijne appartement dus de hele dag van het zonnetje genieten en dus ook van het licht in huis! De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het complex ligt gunstig, het is slechts 10 minuten fietsen naar de binnenstad en natuurlijk vlakbij winkelcentrum Schalkwijk. Er zijn diverse busverbindingen en tevens R-net naar Schiphol en Amsterdam.

Bekijk op Funda

Pampusstraat 27 te Rijsenhout

Fijne EENGEZINSWONING met intieme achtertuin op de ochtendzon en voortuin op de middag- en avondzon. Gelegen aan een autovrij hofje en plantsoen, heerlijk voor gezinnen met kleine kinderen. Rijsenhout is een gemoedelijk dorp aan de Westeinderplas met diverse voorzieningen als een basisschool, kinderopvang en klein winkelcentrum. Het is vlakbij Hoofddorp en Aalsmeer waardoor je toch heel centraal woont maar ook lekker het dorpsgevoel houdt. De woning is goed onderhouden en in de loop der jaren uitgebouwd en gemoderniseerd.

Bekijk op Funda

IJweg 1163 te Hoofddorp

Heerlijk ruim VRIJSTAAND WOONHUIS op aansprekende locatie. De luxe van vrijstaand wonen en tegelijkertijd ook dichtbij voorzieningen zoals (basis)scholen, wijkwinkelcentra, sport en natuurlijk recreatie! Want op een steenworpafstand vind je het geweldige recreatiegebied Toolenburg met z’n stranden, speelplaatsen, wandel- en sportgelegenheden en twee leuke restaurants! De woning is uitgebouwd en heeft een onderhoudsvriendelijke zonnige achtertuin op de middag- en avondzon. Voorts twee badkamers en een gastenkamer op de begane grond. Door de extra kamer is deze woning ook zeer geschikt voor werken aan huis of een praktijk. Kortom, het is een ideale woning voor een gezin. Wij nodigen je van harte uit om te komen kijken!

Bekijk op Funda

Zonnenburg 10 te Hoofddorp

Locatie en ruimte! Daar draait het om en dat heb je bij deze heerlijke VRIJSTAANDE WONING met GARAGE en een heerlijke, besloten en zonnige tuin. Een woning gebouwd in een fraaie en populaire stijl met een erker en veel glas. Maar de locatie, tja, die is top! Heerlijk naast het mooie recreatiegebied Toolenburg met het park, de stranden en twee restaurants! Ideaal voor wandelen, sporten of recreëren met kinderen en/of hond. Wat wil je nog meer? En daarnaast alle gewenste elementen in de buurt zoals wijkwinkelcentra, basis- en middelbare scholen, sportverenigingen en openbaar vervoer. Parkeren kan gewoon op eigen terrein met twee auto’s. Dit allemaal met deze nog jonge woning die in goede staat van onderhoud verkeert nodigen wij u graag uit om te komen kijken!

Bekijk op Funda