3D Bezichtigingen

Exclusieve woningpresentaties in virtual reality dankzij Matterport®. Bekijk ons aanbod in 3D en bezichtig onze woningen vanaf uw woonkamer.

Haringvliet 3 te Hoofddorp

Bijzondere, luxe DRIVE-IN WONING gelegen op eiland 6 van Floriande aan het water. Het bijzondere zit ‘m in het feit dat de woonkamer en de keuken op de 1e verdieping zijn gelegen, waardoor je meer privacy hebt en een leuk uitzicht! De woning is in de loop der jaren gemoderniseerd en is eigenlijk zo te betrekken. Daarbij zijn er twee badkamers, echt een luxe! Er is een balkon op het zuidoosten en een ruime tuin op de middag- en avondzon waar tevens ook parkeerruimte is op eigen terrein voor meerdere auto’s. De wijk Floriande is modern en van alle gemakken voorzien zoals een uitgebreid wijkwinkelcentrum met weekmarkt en divers winkelaanbod. Voorts diverse middelbare en bijna alle typen basisscholen nabij, recreatiegebieden, sportverenigingen en openbaar vervoer. Kortom, een fijn huis dat goed onderhouden is en ligt in een leuke, goede woonwijk!

Bekijk op Funda

Woldenburg 11 te Hoofddorp

Op één van de mooiste locaties van de wijk Toolenburg gelegen TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING met GARAGE. De woning is gunstig gelegen aan een sierwater in een rustige, autoluwe woonwijk en op zeer korte afstand van het fraaie recreatiegebied Toolenburgerplas met z’n strandjes, restaurants en wandel-/sportmogelijkheden. Verder biedt de wijk alles wat je wenst aan voorzieningen met o.a. vlakbij een uitgebreid, gemoderniseerd wijkwinkelcentrum, diverse scholen, medische voorzieningen en een hoogwaardige openbaar vervoerverbinding. De woning is goed onderhouden al zijn er wel moderniseringen gewenst. Je kunt de woning dus naar eigen wens en smaak aanpassen/moderniseren. Er is veel tuin; de voortuin sluit aan op de grote tuin die zich aan de zijkant van de woning bevindt. Deze is heerlijk ruim en biedt altijd een plekje in de zon of schaduw plus veel privacy. De zon draait precies goed om de tuin en het huis heen, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat! Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruim balkon aan het water.

Bekijk op Funda

Graan voor Visch 18604 te Hoofddorp

Heerlijk RUIME en LICHTE EENGEZINSWONING met zonnige achtertuin op het zuidoosten. De woning biedt veel licht. Er is een “vrije zichtlijn” vanuit de woonkamer. Het huis ligt in een rustige omgeving en op loopafstand van het centrum. Er is een enorme diversiteit aan winkels, restaurants, theater, bioscoop, bibliotheek etc. Bovendien woon je hier nabij voorzieningen als buslijnen, het station en (basis)scholen. Parkeren kan voor en nabij de woning. Qua uitvalswegen is het ook gunstig gesitueerd. De woning is goed onderhouden, wel gedateerd.

Bekijk op Funda

Ravensbos 82 te Hoofddorp

Een fijne woonwijk is het! Een wijk? Ja, Ravensbos is eigenlijk een wijk op zich en ligt aan de rand van Hoofddorp op een steenworp afstand van het Haarlemmermeerse Bos. Rustig met slechts bestemmingsverkeer en uitsluitend koopwoningen. Deze ruime en UITGEBOUWDE EENGEZINSWONING ligt hier besloten en heeft een zonnige, warme achtertuin op het zuidwesten. Het is een licht en goed onderhouden woonhuis. Voor de deur is het auto vrij maar er is voldoende parkeerruimte nabij. Verder is het kindvriendelijk met diverse speelgelegenheden en biedt de wijk Overbos alle gewenste voorzieningen zoals een goed en modern wijkwinkelcentrum, scholen, openbaar vervoer en liggen uitvalswegen “om de hoek”.

Bekijk op Funda

Beurtschipper 8 te Nieuw-Vennep

Wat een heerlijke huizen zijn dit! Lekker ruim en breed, een eigen parkeerplaats en een zonnige achtertuin op het zuidwesten. Ze komen bijna nooit te koop maar nu wel want deze goed onderhouden EENGEZINSWONING is beschikbaar. Het ligt op een aangename plek en je bent in een mum van tijd in het centrum. Maar ook scholen, kinderdagverblijven, uitvalswegen en openbaar vervoer is nabij. Het voordeel van deze wijk is dat er veel groen is waardoor je nog meer gevoel van rust en privacy hebt!

Bekijk op Funda

Bastion 4A te Vijfhuizen

HALFVRIJSTAAND woonhuis gelegen in de jonge, kindvriendelijke wijk “Stellinghof”, met voor, zij- én achtertuin die gelegen is op het ZUID/WESTEN en aan de voorzijde ruimte biedt aan twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Deze ideale gezinswoning is aan de zijkant UITGEBOUWD, door de hoge ramen aan drie zijden is het binnen heerlijk licht, op de verdiepingen die zeer praktisch zijn ingedeeld bevinden zich vier ruime (slaap)kamers. De woning is voorzien van zonnepanelen, welke zo’n 3200 Kw per jaar opleveren.

Bekijk op Funda

Klaterbos 124 te Hoofddorp

Bijzondere woningen zijn het, die OCTA WONINGEN in Overbos! Door de achtkantige vorm ziet het er fraai uit en is de indeling apart en helemaal bij deze woning; ze zijn semi-vrijstaand en alleen met de bergingen geschakeld aan de buurwoning. En let wel… de woning is veel ruimer dan van de buitenzijde lijkt! De heerlijk zonnige achtertuin ligt op het zuidoosten. Voorts gunstig gelegen ten opzichte van het winkelcentrum, sportverenigingen, scholen en andere voorzieningen. Net als recreatie, bijv. de Toolenburgerplas, uitvalswegen en openbaar vervoer (halte voor de deur). Parkeerruimte is ruim voldoende aanwezig op de omliggende parkeervelden. De woning is goed onderhouden doch wel gedateerd qua inrichting.

Bekijk op Funda

De Fruittuinen 122 te Hoofddorp

Heerlijk DRIEKAMERAPPARTEMENT met ruim balkon op het zuidoosten en volledig groen uitzicht over het Hoofddorpse bos en uitzicht over de Fruittuinen en water vanaf de andere zijde. Wat een genot en rustgevend maar ondertussen midden in het centrum gelegen. Met alle gemakken die je wenst op loopafstand. Wonen in de populaire appartementengebouwen van De Fruittuinen spreekt voor vele Hoofddorpers tot de verbeelding. Parkeren kan voor het gebouw. Het appartement is goed onderhouden en biedt veel glas en daglicht. Wij laten u het graag zien!

Bekijk op Funda