Exclusive house presentations in virtual reality thanks to Matterport®

Exclusive house presentations in virtual reality thanks to Matterport®. View our selection in 3D and check our properties from your living room.

Bandholm 44 te Hoofddorp

Daar is ie dan, de UITGEBOUWDE EENGEZINSWONING die je zoekt! Onderhoudsarm met een zonnige achtertuin en dakterras op het warme zuidwesten. Gelegen op een zeer ruim kavel van bijna 200m² en in een rustig deel van de woonwijk Bornholm. Vlakbij alle wenselijke voorzieningen zoals diverse scholen (basis en middelbaar), wijkwinkelcentra, openbaar vervoer, uitvalswegen en recreatie. Deze goed onderhouden en ruime woning biedt vele mogelijkheden en is voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas en vandaar de term onderhoudsarm. Er is genoeg parkeerruimte voor de woning maar zeker ook aan de achterzijde, daar is een ruim parkeerterrein. Kom snel kijken, wij laten je de woning graag zien!

Bekijk op Funda

Joke Smitstraat 60 te Hoofddorp

Heerlijk ruime TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING met GARAGE plus twee parkeerplaatsen onder de CARPORT. Door de unieke ligging heeft de woning een besloten voortuin op de ochtend- en middagzon en een achtertuin aan een sierwaterpartij op de namiddag- en avondzon, dus altijd zon! De ligging aan het water geeft ruimte en sfeer, in de zomer leuk voor kinderen met een bootje en in de winter, als er ijs ligt, zie je hier veel schaatsplezier. De woning is goed onderhouden, goed geïsoleerd en v.v. zonnepanelen en daarbij in de loop der jaren continue gemoderniseerd. De wijk Toolenburg is een plezierig en moderne woonwijk met alle gewenste voorzieningen zoals een uitgebreid wijkwinkelcentrum, diverse scholen, hoogwaardig openbaar vervoerverbindingen en een recreatiegebied.

Bekijk op Funda

De Fruittuinen 65 te Hoofddorp

Wonen in deze heerlijke patiowoning in de mooie Piratenwijk nabij het centrum van Hoofddorp met de luxe van slapen en een badkamer op de begane grond als ook op de eerste verdieping. Wanneer je hier binnen komt ervaar je rust, de zonnige patio biedt veel privacy, terwijl je zo het centrum in wandelt met vele winkels, eetgelegenheden, bioscoop en de schouwburg. Tevens is het station op loopafstand zodat je, indien nodig, in 5 minuten op Schiphol staat en verder is de woning gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol en Den Haag.

Bekijk op Funda

Belfort 18 te Hoofddorp

Heerlijke uitgebouwde 2/1 KAPWONING met uitgebouwde berging en parkeergelegenheid op eigen terrein plus zonnige achtertuin op de middag- en avondzon. Deze goed onderhouden, verzorgde en gemoderniseerde woning is gelegen in de populaire woonwijk “De Pleinen”, geliefd door de ligging met op loopafstand het recreatiegebied “Toolenburger Plas” met z’n strandjes, wandel- en sportmogelijkheden en twee restaurants. Daarbij alle soorten onderwijs, ook middelbaar en internationaal, een uitgebreid wijkwinkelcentrum met weekmarkt en twee supermarkten. Uitvalswegen liggen eveneens gunstig en er is voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Bekijk op Funda

Stoholm 143 te Hoofddorp

Leuk en ruim DRIEKAMERAPPARTEMENT/MAISONNETTE met zonnig balkon op het zuidoosten en aan de voorzijde zicht over groen en de oude polderweg IJweg. Deze woning is het grootste type maisonnette en is zeer geschikt voor starters of ouders met één kind. Je woont in twee lagen en dat maakt het rustiger en ruimtelijker voor het gevoel. Deze woning is prima onderhouden en ligt gunstig bij allerlei voorzieningen zoals twee wijkwinkelcentra, de halte van R-net, diverse uitvalswegen maar ook recreatie en scholen. Er is voldoende parkeergelegenheid op de diverse parkeervelden.

Bekijk op Funda

Anna de Waalstraat 40 te Hoofddorp

Fijne UITGEBOUWDE EENGEZINSWONING met DAKOPBOUW met de achtertuin op het zonnige ZUIDWESTEN. Gelegen in de aangename wijk Toolenburg met op loopafstand het recreatiegebied met de Toolenburger Plas, een heerlijk gebied met strandjes, wandel- en sportmogelijkheden en twee restaurants. Ook op loopafstand vind je het uitgebreide en recentelijk compleet gemoderniseerde winkelcentrum met een diversiteit aan winkels. Natuurlijk zijn er ook diverse scholen in de omgeving en hoogwaardige openbaar vervoerverbindingen. De woning is goed onderhouden en er is voldoende parkeergelegenheid nabij de woning. Kortom, een ideale eengezinswoning!

Bekijk op Funda

Rijshornplein 18 te Rijsenhout

Oh oh wat een fijne UITGEBOUWDE HOEKWONING is dit! Heerlijk rustig gelegen met een zonnige achtertuin op het zuidwesten. Deze ruime praktische woning met zes slaapkamers, is zeer goed onderhouden en eigenlijk “zo” te betrekken. Gelegen in het polderdorp Rijsenhout aan de prachtige Westeinderplas, op loopafstand van deze woning. Een heerlijk gebied voor watersporters maar het dorp biedt meer dan dat, ook diverse sportverenigingen en een heuse ijsbaan in de winter. Natuurlijk is er ook een basisschool, winkels en uitvalswegen allemaal om de hoek, binnen een paar minuten ben je op de diverse snelwegen. Kortom, een heerlijk huis op een leuke plek. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en dan laten wij je het graag zien!

Bekijk op Funda

Manegelaan 38 te Hoofddorp

Zeer fraaie 2/1 KAPWONING MET GARAGE, twee parkeerplaatsen naast elkaar op eigen terrein (!) en een heerlijk zonnige en besloten achtertuin op het ZUIDWESTEN. Deze tot in de puntjes verzorgde woning is gelegen in één van de oudste straten van Hoofddorp en gebouwd in de geliefde “jaren dertig stijl” en eigenlijk zo te betrekken. Je woont hier in alle rust in een leuke buurt maar tegelijk ook op loopafstand van het centrum waar je echt alle voorzieningen en vermaak kan vinden! In de loop der jaren is de woning uitstekend onderhouden, continue gemoderniseerd en zelfs dit jaar nog zijn er 14 zonnepanelen geplaatst die met de zuidwestligging een enorme opbrengst genereren. Er zijn diverse (basis)scholen op loop- en fietsafstand en diverse recreatiegebieden en sportverenigingen nabij. Kom snel kijken en laat je verrassen door dit fijne woonhuis.

Bekijk op Funda

Rie Cramerplantsoen 1 te Hoofddorp

Heerlijke HOEKWONING in leuke stijl met riante achtertuin met vrije ligging en zon tot in de late uurtjes. Letterlijk gelegen bij een gezellig plantsoen met veel groen en een speelgelegenheid. De woning is goed onderhouden en gebouwd op een ruime kavel in een populair deel van de moderne woonwijk Toolenburg. Een wijk die alle gewenste voorzieningen biedt zoals diverse (basis)scholen, een gemoderniseerd wijkwinkelcentrum, openbaar vervoer, uitvalswegen en recreatie. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de woning. Op de tweede verdieping een zonnig dakterras maar dit kan ook worden verbouwd tot een ruime, extra slaapkamer. Kortom, een fijn huis met een fantastisch mooie, diepe tuin. Kom snel kijken voor het te laat is!

Bekijk op Funda

Parklaan 56 te Hoofddorp

Geweldig leuke klassieke en gemoderniseerde 2/1 KAPWONING gelegen aan de fraaie Parklaan. Het oude centrum van Hoofddorp, nog een echte laan met aan twee zijden platanen en op een steenworp afstand van het moderne centrum met al z’n winkels, restaurants en voorzieningen. Je kan hier werkelijk alles lopend af! De woning is deels gemoderniseerd met o.a. delen van Keralit, een betonvloer, nieuwe dakpannen aan de voorzijde, isolatiechips in de kruipruimte etc. Parkeren kan voor de deur en eventueel op eigen terrein. Het chalet in de tuin is tevens geschikt voor kantoor aan huis of als praktijkruimte. Wij nodigen je graag uit om deze leuke woning te bekijken!

Bekijk op Funda

Barbarije 15 te Hoofddorp

Wonen in het groen maar toch zeer centraal? Dat kan bij deze bijzonder vorm gegeven VRIJSTAANDE VILLA met besloten achtertuin op het zonnige zuidwesten. Gelegen in de geliefde Piratenwijk, de villawijk van oudsher en zeer gunstig gesitueerd want op loopafstand van het centrum en station, hierdoor heb je alles binnen loop- en fietsafstand. Hoofddorp heeft alles wat men wenst naast winkels en uitgaansleven dus ook diverse (basis)scholen, voorzieningen en uitvalswegen. Deze woning is een voormalige dokterswoning en hierdoor is er een ruime praktijkruimte aanwezig dus ideaal voor een praktijk maar natuurlijk ook werken aan huis of hobbyruimte. Parkeren kan gewoon op eigen terrein. De woning is gedateerd en dient gemoderniseerd te worden met liefde van de nieuwe eigenaar! Ideaal om het naar eigen wens en smaak in te richten. Wij laten u de woning graag zien!

Bekijk op Funda

Schelphoek 61 te Hoofddorp

Fijne, ruime EENGEZINSWONING welke gelegen is op eiland 4 van Floriande. Een moderne en populaire woonwijk met vele voorzieningen, om te beginnen een gezellig wijkwinkelcentrum met een divers winkelaanbod en een weekmarkt, diverse scholen waaronder een basisschool internationale afdeling maar ook tweetalige middelbare school, bibliotheek, zwembad en sporthal, openbaar vervoer en diverse recreatiegebieden op loop- en fietsafstand. De woning is goed onderhouden en ligt op een rustig deel van het eiland. Parkeergelegenheid is er voldoende aan de voor- maar zeker ook de achterzijde.

Bekijk op Funda

Navona 25 te Hoofddorp

Ruime twee-onder-één-kapwoning met hoogwaardige materialen en een aangename en zonnige achtertuin op het zuidwesten. U woont hier in een rustige en kindvriendelijke wijk De Pleinen, Floriande, te Hoofddorp. Deze woning heeft een grote garage en parkeren kan met twee auto’s op eigen terrein. De wijk De Pleinen, onderdeel van Floriande, is een populaire woonwijk met heel veel gewenste voorzieningen zoals een gezellig winkelcentrum met een goede diversiteit aan winkels en (afhaal)restaurants, veel scholen (basis & voortgezet op loopafstand), openbaar vervoer, sportverenigingen en prima uitvalswegen en OV-verbindingen met Schiphol en omliggende steden. Op loopafstand ligt het recreatiegebied “Toolenburger Plas”, een heerlijk gebied om te wandelen, sporten en natuurlijk zwemmen. Gelegen aan deze plas liggen twee restaurants. De woning is modern, goed onderhouden en gelegen aan een ruim plantsoen wat een extra ruimtelijk gevoel geeft.

Bekijk op Funda

Allegondahoeve 90 te Hoofddorp

Fraaie 2/1 KAPWONING in de geliefde jaren dertig stijl met GARAGE, gelegen aan een rustig plantsoen op het mooiste en rustigste deel van de villawijk Vrijschot-noord. Heerlijk met een zonnige achtertuin op het zuidwesten en parkeergelegenheid op eigen terrein en dat op een steenworp afstand van het Haarlemmermeerse bos maar ook de recreactiegebieden, Buitenschot en Plesmanhoek. Lekker wandelen en sporten zonder de auto te hoeven pakken. Wellicht wilt u de woning wat moderniseren maar de kwaliteit is goed en het onderhoud keurig bijgehouden. Qua voorzieningen woont u hier centraal, dicht bij uitvalswegen, R-net openbaarvervoerlijn naar Schiphol, Amsterdam & Haarlem, alle soorten onderwijs en natuurlijk heeft Hoofddorp alles wat u wenst met een modern centrum, restaurants, bioscoop, theater en vele evenementen. Kortom, een heerlijke woning, rustig gelegen maar heel centraal. Wij laten het u graag zien!

Bekijk op Funda

Burgemeester Pabstlaan 8-04 te Hoofddorp

Heerlijk ruim DRIEKAMERAPPARTEMENT met eigen PARKEERPLAATS op een steenworp afstand gelegen van het centrum van Hoofddorp. Heerlijk centraal maar toch rustig in de woonwijk Hoofddorp-noord. Dit appartement is gemoderniseerd en zo te betrekken, het heeft zelfs een gloednieuwe badkamer! De woning is gelegen in het kenmerkende complex met het “Atrium” op de “beletage”. Alles gelijkvloers en vanuit de hal met een lift bereikbaar. Kortom, een ideale woning voor wie gelijkvloers wil wonen en niet hoog. Het balkon ligt op de ochtendzon en er is een berging in de onderbouw. In de omgeving zijn alle gewenste voorzieningen zoals bijvoorbeeld openbaar vervoer met een bushalte voor de deur.

Bekijk op Funda

Rijshornstraat 22 te Rijsenhout

In het gezellige dorp onder aan de Westeinderplassen ligt aan de Rijshornstraat deze TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING met heerlijk ruime, zonnige achtertuin op het zuidoosten en parkeerplaats/carport op eigen terrein. De woning is in de geliefde jaren dertig stijl gebouwd en is pas 13 jaar oud. Je koopt daarmee een goed huis in oude stijl. Je woont hier rustig met parkeergelegenheid voor de bewoners aan de achterzijde en diverse voorzieningen nabij zoals een klein winkelcentrum, basisschool, kinderdagverblijf en bijvoorbeeld sportverenigingen etc. In een mum van tijd ben je op de diverse snelwegen door de directe aansluitingen. En natuurlijk… de Westeinder, heerlijk recreëren aan “de Poel”. Kortom, kom snel kijken naar deze leuke woning en laat je verrassen!

Bekijk op Funda

Pampusstraat 27 te Rijsenhout

Fijne EENGEZINSWONING met intieme achtertuin op de ochtendzon en voortuin op de middag- en avondzon. Gelegen aan een autovrij hofje en plantsoen, heerlijk voor gezinnen met kleine kinderen. Rijsenhout is een gemoedelijk dorp aan de Westeinderplas met diverse voorzieningen als een basisschool, kinderopvang en klein winkelcentrum. Het is vlakbij Hoofddorp en Aalsmeer waardoor je toch heel centraal woont maar ook lekker het dorpsgevoel houdt. De woning is goed onderhouden en in de loop der jaren uitgebouwd en gemoderniseerd.

Bekijk op Funda

IJweg 1163 te Hoofddorp

Heerlijk ruim VRIJSTAAND WOONHUIS op aansprekende locatie. De luxe van vrijstaand wonen en tegelijkertijd ook dichtbij voorzieningen zoals (basis)scholen, wijkwinkelcentra, sport en natuurlijk recreatie! Want op een steenworpafstand vind je het geweldige recreatiegebied Toolenburg met z’n stranden, speelplaatsen, wandel- en sportgelegenheden en twee leuke restaurants! De woning is uitgebouwd en heeft een onderhoudsvriendelijke zonnige achtertuin op de middag- en avondzon. Voorts twee badkamers en een gastenkamer op de begane grond. Door de extra kamer is deze woning ook zeer geschikt voor werken aan huis of een praktijk. Kortom, het is een ideale woning voor een gezin. Wij nodigen je van harte uit om te komen kijken!

Bekijk op Funda

Zonnenburg 10 te Hoofddorp

Locatie en ruimte! Daar draait het om en dat heb je bij deze heerlijke VRIJSTAANDE WONING met GARAGE en een heerlijke, besloten en zonnige tuin. Een woning gebouwd in een fraaie en populaire stijl met een erker en veel glas. Maar de locatie, tja, die is top! Heerlijk naast het mooie recreatiegebied Toolenburg met het park, de stranden en twee restaurants! Ideaal voor wandelen, sporten of recreëren met kinderen en/of hond. Wat wil je nog meer? En daarnaast alle gewenste elementen in de buurt zoals wijkwinkelcentra, basis- en middelbare scholen, sportverenigingen en openbaar vervoer. Parkeren kan gewoon op eigen terrein met twee auto’s. Dit allemaal met deze nog jonge woning die in goede staat van onderhoud verkeert nodigen wij u graag uit om te komen kijken!

Bekijk op Funda