Exclusive house presentations in virtual reality thanks to Matterport®

Exclusive house presentations in virtual reality thanks to Matterport®. View our selection in 3D and check our properties from your living room.

De Fruittuinen 122 te Hoofddorp

Heerlijk DRIEKAMERAPPARTEMENT met ruim balkon op het zuidoosten en volledig groen uitzicht over het Hoofddorpse bos en uitzicht over de Fruittuinen en water vanaf de andere zijde. Wat een genot en rustgevend maar ondertussen midden in het centrum gelegen. Met alle gemakken die je wenst op loopafstand. Wonen in de populaire appartementengebouwen van De Fruittuinen spreekt voor vele Hoofddorpers tot de verbeelding. Parkeren kan voor het gebouw. Het appartement is goed onderhouden en biedt veel glas en daglicht. Wij laten u het graag zien!

Bekijk op Funda

Duinbeek 42 te Hoofddorp

Deze ROYALE UITGEBOUWDE EENGEZINSWONING heeft het allemaal! Een ruime, uitgebouwde tuingerichte woonkamer van circa 42m2, 6 slaapkamers, achtertuin op het zuidwesten en twee parkeerplaatsen op eigen terrein! Daarbij ziet de woning er tip top uit! Gelegen in de woonwijk Floriande met alle gewenste voorzieningen op loopafstand, zoals een modern winkelcentrum met onder andere twee supermarkten, een bakker, slager, Kruidvat en Hema. Op zaterdag is er een gezellige weekmarkt. Verder zijn er diverse basisscholen, kinderopvang en het Haarlemmermeer Lyceum aanwezig. Overige faciliteiten die je hier kan vinden zijn: een bibliotheek, medische voorzieningen, openbaar vervoer, sportverenigingen, Sportcomplex Koning Willem Alexander en vooral ook veel recreatie, zoals Park21, de Boseilanden en de Toolenburgerplas. Dit alles maakt het met de diverse uitvalswegen een centraal gelegen en vooral aantrekkelijke woonomgeving!

Bekijk op Funda

Manegelaan 83 te Hoofddorp

Deze goed verzorgde, UITGEBOUWDE HOEKWONING met lekkere zonnige achtertuin op het ZUIDWESTEN is gelegen in één van de oudste straten van Hoofddorp en gebouwd in de geliefde “jaren dertig stijl”. De woning is eigenlijk zo te betrekken en je woont hier in alle rust in een leuke buurt maar tegelijk ook op loopafstand van het centrum waar je echt alle voorzieningen en vermaak kan vinden! In de loop der jaren is de woning uitstekend onderhouden en gemoderniseerd. Er zijn diverse (basis)scholen op loop- en fietsafstand en diverse recreatiegebieden en sportverenigingen nabij. Kom snel kijken en laat je verrassen door dit fijne woonhuis.

Bekijk op Funda

Speulderbos 17 te Hoofddorp

Een bijzondere, uitgebouwde HOEKWONING met maar liefst drie tuinen bieden wij aan. Deze goed onderhouden en rustig gelegen woning moet je echt van binnen gezien hebben, het heeft een speelse indeling en is anders dan anders! Met een voortuin en twee achtertuinen is er altijd wel een plekje in de zon te vinden. Het perceel is ruim en door de hoekligging is er veel privacy. De woning ligt in de wijk Overbos in een fris vormgegeven deel en het is nabij diverse voorzieningen zoals het moderne wijkwinkelcentrum “Paradijs”, diverse scholen, openbaar vervoer en sportverenigingen. Parkeerruimte is er genoeg.

Bekijk op Funda

Rie Cramerplantsoen 15 te Hoofddorp

Heerlijke EENGZINSWONING in leuke stijl met riante en sfeervol aangelegde achtertuin op de middag- en avondzon. Letterlijk gelegen aan een gezellig plantsoen met veel groen en een speelgelegenheid. De woning is goed onderhouden, gemoderniseerd en gelegen in een populair deel van de moderne woonwijk Toolenburg. Een wijk die alle gewenste voorzieningen biedt zoals diverse (basis)scholen, een gemoderniseerd wijkwinkelcentrum, openbaar vervoer, uitvalswegen en recreatie. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de woning. Op de tweede verdieping een zonnig dakterras maar dit kan ook worden verbouwd tot een ruime, extra slaapkamer. Kortom, een fijn huis in een leuke omgeving!

Bekijk op Funda

Muiderbos 41 te Hoofddorp

Leuke EENGEZINSWONING gelegen in Overbos aan een groenstrook met sierwater. Rustig maar ook op een steenworp afstand van het gemoderniseerde wijkwinkelcentrum Paradijs met alle voorzieningen, daarbij vlak bij scholen, openbaar vervoer, sport en recreatie dus ideaal voor gezinnen. De woning is gemoderniseerd, goed onderhouden en de tuinaanleg is ook vernieuwd. Parkeren kan achter de woning op het ruime parkeerveld.

Bekijk op Funda