Exclusive house presentations in virtual reality thanks to Matterport®

Exclusive house presentations in virtual reality thanks to Matterport®. View our selection in 3D and check our properties from your living room.

Rondenburglaan 10 te Hoofddorp

Wonen aan het park! Dat doe je bij deze geweldig leuke, geschakelde 2/1 KAPWONING met inpandige GARAGE, parkeergelegenheid op eigen terrein en een dakterras op het zuidwesten. Je woont letterlijk tegenover het recreatiegebied “Toolenburger Plas”, een fijne plek voor recreatie, sporten, zwemmen, wandelen etc. Er is veel park, strandjes en twee restaurants. De wijk Toolenburg is sowieso populair vanwege de ligging en bouwstijl plus de vele voorzieningen zoals een wijkwinkelcentrum (op loopafstand), scholen, kinderdagverblijven en openbaar vervoer. Ook uitvalswegen zijn nabij en parkeergelegenheid is er voldoende. De woning is goed onderhouden en beschikt over een brede, zonnige achtertuin met een overkapping aan de achtergevel. Kortom, een heerlijk gezinshuis, met ook nog uitbreidingsmogelijkheden en op een leuke locatie!

Bekijk op Funda

Waddenweg 215 te Hoofddorp

DRIEKAMERAPPARTEMENT op de eerste verdieping van een keurig complex (2006). Het appartement is zeer gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, waaronder R-Net, maar ook met de auto zijn steden als Haarlem en Amsterdam snel bereikbaar evenals Schiphol. Om de hoek ligt recreatiegebied het Haarlemmermeerse bos en de Toolenburgerplas en Boseilanden vind je op fietsafstand. Kortom een leuk appartement voor starters, een jong gezin of als belegging. We nodigen je dan ook uit om snel te komen kijken!

Bekijk op Funda

Broekermeerstraat 10 te Hoofddorp

Op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex gelegen leuk en keurig TWEEKAMERAPPARTEMENT met vrij uitzicht en balkon dat heerlijk gelegen is op de avondzon.
Het appartement is daarbij heel gunstig gelegen t.o.v. openbaar vervoer en uitvalswegen als ook op loop/fiets afstand van het centrum van Hoofddorp met o.a. vele winkels, horeca, schouwburg en bioscoop.

Bekijk op Funda

Hermitage 11 te Hoofddorp

Heerlijk VRIJSTAAND WOONHUIS met GARAGE midden in de plezierige en populaire woonwijk De Pleinen van Floriande. Gelegen op een kavel van bijna 400m² en met parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s en een heerlijke achtertuin met liefst twee overkappingen! Een modern, jong woonhuis dat goed onderhouden en geïsoleerd is maar ook voorzien van maar liefst 18 zonnepanelen dus ook nog energiezuinig en toekomstbestendig. Je woont hier in een heerlijke wijk met veel gezinnen en dichtbij alle voorzieningen zoals scholen en een fijn wijkwinkelcentrum met een weekmarkt. Recreatiegebied Toolenburgerplas ligt op loopafstand waar strandjes, sport- en wandelmogelijkheden zijn plus twee restaurants. Ook qua uitvalswegen ligt het gunstig. Kortom, een ruime en fijne woning. Kom deze snel bekijken voordat het te laat is!

Bekijk op Funda

Schoutenhof 23 te Hoofddorp

Heerlijk RUIME EENGEZINSWONING met een zonnige achtertuin op het zuidwesten. Er is een eigen parkeerplaats aan de achterzijde en aan de voorzijde is er een autovrij hofje, ideaal voor spelende kinderen. De woning is gelegen in de populaire woonwijk “De Hoven” van Floriande, geliefd door de frisse bouwstijl, ligging en voorzieningen. De wijk biedt namelijk alles wat een modern gezin wenst, recreatie, een modern wijkwinkelcentrum met weekmarkt, diverse scholen, kinderopvang, sport en openbaar vervoer. Ook gunstig t.o.v. uitvalswegen. De woning is nog jong en goed onderhouden, onderhoudsarm door kunststof kozijnen en in 2012 er een aanmerkelijke ruimtevergroting geweest door het plaatsen van dakkapellen en een tweede badkamer. Kortom, een fijne en ruime woning!!

Bekijk op Funda

Middelplaten 2 te Hoofddorp

Ruimte!! Dat biedt dit royale HERENHUIS met INPANDIGE GARAGE zeker. Een fijn woonhuis gelegen op eiland 2 van Floriande. Geliefd door de “Oud-Hollandse” stijl maar ook door de ruime woningen en de sfeer die er heerst. Deze woning is goed geïsoleerd, onderhouden en heeft liefst twee badkamers en vijf ruime slaapkamers en zes kamers is zelfs eenvoudig te realiseren. Ideaal dus voor een groot gezin. De wijk biedt alle gewenste voorzieningen zoals alle soorten onderwijs, openbaar vervoer, recreatie en een modern wijkwinkelcentrum met weekmarkt. Het ligt eveneens zeer gunstig naar omliggende plaatsen en uitvalswegen.

Bekijk op Funda

Steenenbaak 40 te Hoofddorp

Zoek je een leuke woning die zo te betrekken is? Kijk dan niet verder en kom snel langs bij deze HOEKWONING, gelegen in Floriande met een zonnige achtertuin op het zuidwesten! Goed onderhouden, modern en voorzien van diverse gemakken zoals zonwering. De wijk is voorzien van alle gewenste voorzieningen zoals een modern wijkwinkelcentrum met weekmarkt, alle soorten basisscholen en een lyceum voor middelbaar onderwijs, sport- en zwembad, openbaar vervoer, recreatie en gunstig voor uitvalswegen. Kortom, hier wil je wonen!

Bekijk op Funda

Graan voor Visch 18011 te Hoofddorp

Zoek je een leuke en ruime EENGEZINSWONING die “af” is? Zoek niet verder en kom snel kijken bij deze mooie woning met zonnige achtertuin op het zuidwesten en riante berging. Gelegen aan de rand van het centrum en dichtbij het station plus veel ruimte, grote badkamer en veel kamers… ideaal. Wonen op een gunstige locatie met alles in de buurt met een goed onderhouden woning die in de loop der jaren gemoderniseerd is waarbij alle mogelijkheden tot het creëren van extra ruimte en comfort benut is. Bel of mail ons dus snel voor een afspraak!

Bekijk op Funda

Moermond 5 te Hoofddorp

Heerlijke TWEE ONDER ÉÉN KAP WONING aan sierwater gelegen en met een parkeergelegenheid op eigen terrein. Een fijn en goed onderhouden huis met een opvallend royale woonkamer en vijf slaapkamers. Sfeervol ingericht en gelegen op eiland 4 van de populaire woonwijk Floriande. Gunstig gelegen ten opzichte van recreatiegebieden en leuke omliggende plaatsen maar zeker ook populair door de vele voorzieningen zoals alle soorten onderwijs (ook internationaal onderwijs!), sportverenigingen en een modern wijkwinkelcentrum met weekmarkt dat op loopafstand gelegen is. Kortom, een heerlijk huis op een leuke locatie!

Bekijk op Funda

Colijnstraat 32 te Hoofddorp

Fijne UITGEBOUWDE EENGEZINSWONING in de populaire woonwijk Floriande met zonnige achtertuin en een parkeerplaats op eigen terrein. De woning is gunstig gelegen vlakbij het aangename wijkwinkelcentrum met een gezellige weekmarkt en een goed winkelaanbod, er zijn diverse scholen “om de hoek” en sportverenigingen, zwembadcomplex en een heerlijk recreatiegebied op loop-/fietsafstand. Kortom, een leuke woning in een leuke wijk, kom snel kijken!

Bekijk op Funda

Ard Schenkstraat 32 te Hoofddorp

Dit is nu typisch een woning die je gezien moet hebben. Uniek in zijn soort, een royaal VIERKAMERAPPARTEMENT met een ruime en zonnige achtertuin en twee parkeerplaatsen op eigen terrein! Waar vindt je dat? Nou bij ons dus… en te koop! Het complex bestaat uit slechts twee appartementen en ligt heerlijk rustig in een woonwijk met allerlei voorzieningen op loopafstand, waaronder een modern wijkwinkelcentrum met weekmarkt, bibliotheek, openbaar vervoer en recreatie. Ook gunstig gelegen qua uitvalswegen. De woning is volledig gelijkvloers en goed onderhouden. De achtertuin is modern, heeft een sfeervolle overkapping en ligt heerlijk op de middag- en avondzon. Maar ook de ochtendzon valt goed in de tuin door de opzet en ligging. Kortom, een heel bijzondere woning en kom deze snel bekijken voordat het te laat is!

Bekijk op Funda

Stationsweg 21 te Hoofddorp

Een bijzonder VRIJSTAAND WOONHUIS in het oude centrum van Hoofddorp, een voormalige wagenmakerij met zonnige, besloten achtertuin bieden wij nu te koop aan! Prachtig modern gestyled en perfect onderhouden. Een prachtig huis waar je zo in kan! Gelegen op een steenworp afstand van alle drukte maar toch in alle rust en aan een lommerrijke straat met klinkerbestrating. Alle voorzieningen zijn nabij en parkeren kan gewoon op eigen terrein met twee auto’s. In de loop der jaren is de woning uitgebouwd en gemoderniseerd met behoud van originele details. In de voormalige wagenmakerij is een fijne ruimte als tweede woonkamer, kantoor of zelfs geschikt als een praktijk met eigen ingang. In de achtertuin bevindt zich een vrijstaande berging/garage en op de eerste verdieping is een zonnig dakterras om lekker te genieten van de laatste zonnestraaltjes. Maar lees vooral de persoonlijke noot van de verkoper onderaan deze tekst, als dat je niet overtuigd… Dus bel of mail ons snel voor een afspraak, wij laten je dit bijzondere woonhuis graag zien!

Bekijk op Funda

Medina 3 te Hoofddorp

Fijne, geschakelde TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING met parkeerplaats op eigen terrein, gelegen in de populaire woonwijk Floriande-De Pleinen. Deze woning is geschikt voor GELIJKVLOERS (!) wonen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Maar ook zeer geschikt voor PRAKTIJK (kapper/gastouder/schoonheidsspecialiste/pedicure) of kantoor aan huis. In de achtertuin is een fraaie overkapping gebouwd (Douglas hout) waar het heerlijk toeven is in de avondzon! De wijk biedt alle gewenste voorzieningen zoals een modern wijkwinkelcentrum met weekmarkt, diverse scholen, openbaar vervoer, sportverenigingen en een fantastisch recreatiegebied op loopafstand. Kom deze bijzondere woning snel bekijken, we laten ‘m je graag zien!

Bekijk op Funda

Anthon van der Horstlaan 14 te Hoofddorp

Leuke, sfeervolle en vooral zeer gunstig gelegen UITGEBOUWDE, GESCHAKELDE 2/1 KAPWONING met INPANDIGE GARAGE en twee parkeerplekken op eigen terrein en een heerlijk zonnige achtertuin. De woning ligt in het populaire Arnolduspark, vlakbij het centrum, station en uitvalswegen! Heerlijk rustig in een fijne woonwijk maar toch centraal. Het is ook een kindvriendelijke buurt met weinig verkeer, groenstroken en speelplaatsen. Sportverenigingen, scholen en kinderopvang zijn ook nabij. De woning is in de loop der jaren gemoderniseerd en goed onderhouden. En vooral de fijne achtertuin met overkapping is een leuke extra!

Bekijk op Funda

Houtwijkerveld 108 te Hoofddorp

Leuk en in groene, kleinschalige woonwijk gelegen UITGEBOUWDE EENGEZINSWONING. Houtwijkerveld heet officieel “Vrijschot-zuid” en is eigenlijk een wijk op zich met twee type woningen van hout en steen en is gunstig gelegen want naast uitvalswegen, diverse scholen en vooral op loop-/fietsafstand van het centrum. En ruim opgezet met zicht over ons Unesco Werelderfgoed de “Geniedijk” die weer leidt naar het grote recreatiegebied Haarlemmermeerse bos en Floriade. Kortom, alle reden om je hier te vestigen!

Bekijk op Funda

Bolivar 23 te Hoofddorp

Fijne UITGEBOUWDE HOEKWONING met GARAGE en eigen parkeerplaats plus een heerlijke, zonnige achtertuin op het zuidwesten! Dat wil je toch graag? Want in de populaire woonwijk Floriande gelegen met alle gewenste voorzieningen nabij zoals een uitgebreid wijkwinkelcentrum met weekmarkt, diverse scholen, openbaar vervoer en bibliotheek. En daarbij op loopafstand het recreatiegebied Toolenburger Plas met stranden en twee restaurants, ideaal voor uit eten gaan, wandelen, sporten en recreëren. De woning is nog jong, energiezuinig en keurig onderhouden.

Bekijk op Funda

Dassenbos 78 te Hoofddorp

Gunstig gelegen en goed onderhouden EENGEZINSWONING met veel licht en een zonnige achtertuin op het zuidwesten. De woning ligt op een rustig plekje in Overbos aan een groenstrook en op een steenworp afstand van het recreatiegebied “Haarlemmermeerse Bos” en de halte Zuidtangent. De wijk biedt alle gewenste voorzieningen zoals een modern en uitgebreid wijkwinkelcentrum, diverse scholen en openbaar vervoer. Uitvalswegen liggen ook “om de hoek”. Graag laten we je deze woning zien, bel of mail ons voor een afspraak!

Bekijk op Funda

Kruisweg 1135 te Hoofddorp

Daar is ie dan! Deze heerlijke traditionele 2/1 KAPWONING met oprit en vrijstaande, brede garage achterop het perceel, is nu te koop. Een fijne, diepe achtertuin, waar je in alle rust en privacy kunt genieten. De woning is ruim, sfeervol en goed onderhouden. Op loopafstand van het centrum van Hoofddorp aan een doodlopende ventweg. Nabij alle gewenste voorzieningen, scholen, uitvalswegen en bushaltes vlakbij. Kortom een heerlijk ruim gezinshuis op een gunstige locatie gelegen.

Bekijk op Funda

Rondenburglaan 52 te Hoofddorp

Deze fijne UITGEBOUWDE eengezinswoning staat in één van de leukste straten van Toolenburg. Van uit je de deur loop je zo het park in met de heerlijke Toolenburgerplas, zijn twee stranden, twee restaurants en wandel en sportvoorzieningen. Ook het uitgebreide wijkwinkelcentrum en openbaar vervoer zijn op loopafstand en natuurlijk ontbreken voorzieningen als voldoende parkeergelegenheid en (basis/middelbare) scholen niet.

Bekijk op Funda

Barbarije 15 te Hoofddorp

Wonen in het groen maar toch zeer centraal? Dat kan bij deze bijzonder vorm gegeven VRIJSTAANDE VILLA met besloten achtertuin op het zonnige zuidwesten. Gelegen in de geliefde Piratenwijk, de villawijk van oudsher en zeer gunstig gesitueerd want op loopafstand van het centrum en station, hierdoor heb je alles binnen loop- en fietsafstand. Hoofddorp heeft alles wat men wenst naast winkels en uitgaansleven dus ook diverse (basis)scholen, voorzieningen en uitvalswegen. Deze woning is een voormalige dokterswoning en hierdoor is er een ruime praktijkruimte aanwezig dus ideaal voor een praktijk maar natuurlijk ook werken aan huis of hobbyruimte. Parkeren kan gewoon op eigen terrein. De woning is gedateerd en dient gemoderniseerd te worden met liefde van de nieuwe eigenaar! Ideaal om het naar eigen wens en smaak in te richten. Wij laten u de woning graag zien!

Bekijk op Funda

Zonnenburg 10 te Hoofddorp

Locatie en ruimte! Daar draait het om en dat heb je bij deze heerlijke VRIJSTAANDE WONING met GARAGE en een heerlijke, besloten en zonnige tuin. Een woning gebouwd in een fraaie en populaire stijl met een erker en veel glas. Maar de locatie, tja, die is top! Heerlijk naast het mooie recreatiegebied Toolenburg met het park, de stranden en twee restaurants! Ideaal voor wandelen, sporten of recreëren met kinderen en/of hond. Wat wil je nog meer? En daarnaast alle gewenste elementen in de buurt zoals wijkwinkelcentra, basis- en middelbare scholen, sportverenigingen en openbaar vervoer. Parkeren kan gewoon op eigen terrein met twee auto’s. Dit allemaal met deze nog jonge woning die in goede staat van onderhoud verkeert nodigen wij u graag uit om te komen kijken!

Bekijk op Funda