Exclusive house presentations in virtual reality thanks to Matterport®

Exclusive house presentations in virtual reality thanks to Matterport®. View our selection in 3D and check our properties from your living room.

Etta Palmstraat 294 te Hoofddorp

Leuke UITGEBOUWDE EENGEZINSTUSSENWONING met heerlijk zonnige achtertuin op het westen, lekker na een werkdag genieten van de zon. Deze woning is gelegen in een rustig deel van Toolenburg met alle voorzieningen nabij. Voor de woning kan je prima parkeren en is er speelgelegenheid voor kinderen. Maar wij kunnen van alles schrijven over deze woning, liever attenderen wij je op de persoonlijke noot van de verkoper (onderstaand) die met groot enthousiasme schrijft waarom deze woning zo leuk is!

Bekijk op Funda

Westerschelde 7 te Hoofddorp

Wonen in “Hollandse klassieke stijl”? Dat willen er velen maar dat kan nu ook met deze leuke UITGEBOUWDE EENGEZINSWONING, gelegen op eiland 2 van Floriande. Een heerlijk knus eiland met sfeervolle straten en kinderspeelplaatsen. Je hebt hier echt het gevoel in een eigen dorp te wonen. Alles is nabij met diverse (basis)scholen, een uitgebreid wijkwinkelcentrum, sport- en recreatie, openbaar vervoer etc. Parkeren kan achter op de ruime parkeervelden. De woning is goed onderhouden en feitelijk zo te betrekken. Kom nu snel kijken bij dit fijne huis voordat het te laat is!

Bekijk op Funda

Van den Berghlaan 189 te Hoofddorp

Heerlijk RUIME EENGEZINSWONING met groen uitzicht: gelegen aan een plantsoen met aan de achterzijde een zonnige, kleine achtertuin op het ZUIDWESTEN. Het straatje is autovrij, er zijn speeltoestellen voor de deur en diverse scholen op loopafstand. Een fijne plek dus voor gezinnen met kinderen. Door de hoeveelheid ruimte en slaapkamers ook geschikt voor grote gezinnen. Het centrum van Hoofddorp ligt nabij, net als diverse sportverenigingen. De woning is goed onderhouden en heeft in 2006 een grote dakopbouw gekregen. Graag nodigen wij je uit voor bezichtiging!

Bekijk op Funda

Tolheksbos 166 te Hoofddorp

Leuke en lichte TUSSENWONING! Deze woningen zijn in de breedte gebouwd en zijn daardoor anders dan anders. Door die breedte hebben ze dus ook een brede achtertuin, in dit geval een zonnige op het zuidoosten. De woning ligt in een rustig woonwijkje met in de directe omgeving het gemoderniseerde wijkwinkelcentrum “Paradijs”, diverse (basis)scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen. Parkeren kan je nabij de woning. De woning verdient wat aandacht op het onderhoud en de inrichting is niet nieuw meer. Het voordeel hiervan is dat je als koper het direct naar je eigen wens en smaak kan inrichten!

Bekijk op Funda

Keizersweg 119 A te Badhoevedorp

Wij heten u van harte welkom bij dit fraai gelegen, ruime en vooral lichte DRIEKAMERAPPARTEMENT met een zonnig balkon op het ZUIDOOSTEN. Een perfecte plek om te genieten van gelijkvloers wonen! Gelegen op de tweede verdieping in het aangename gebouw De Schuilhoeve met uitzicht over een groenstrook en met een EIGEN PARKEERPLAATS in de ondergelegen parkeerkelder(!) en een directe lift naar de 2e verdieping. Er is een mooie woonkamer met goede maatvoering, veel licht, twee slaapkamers en een ruim atrium in het gebouw wat ook veel licht en ruimte creëert. Er is een gemeenschappelijk te gebruiken ontmoetingsruimte op tweede verdieping in het atrium.

Bekijk op Funda

Witsmeerstraat 9 te Hoofddorp

Leuke en UITGEBOUWDE EENGEZINSWONING gelegen aan een plantsoen in Hoofddorp-noord. Een rustige wijk met het centrum op loopafstand en veel voorzieningen nabij! Ideaal voor gezinnen door de diverse speelplaatsen en de nabijheid van (basis)scholen. De woning is goed onderhouden en in de loop der jaren gemoderniseerd en uitgebouwd op de begane grond en voorzien van een dakkapel. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Bekijk op Funda

Hoofdweg 809 B te Hoofddorp

Heerlijke 2/1 KAPWONING met parkeerplaats op eigen terrein en kantoor in voormalige garage. Sfeervol en centraal gelegen aan de Hoofdvaart met een besloten achtertuin op de middag- en avondzon. De woning is recentelijk nog gemoderniseerd en goed onderhouden. Je woont hier fijn en dicht bij uitvalswegen, winkelcentra, openbaar vervoer, scholen en het centrum. De garage is omgebouwd tot kantoor maar kan natuurlijk ook prima als praktijk gebruikt worden. Laat je verrassen door deze leuke woning en kom snel kijken!

Bekijk op Funda

Breeburgsingel 6 te Hoofddorp

Fijne EENGEZINSTUSSENWONING met dakopbouw en zonnige achtertuin op het westen (middag- en avondzon), gelegen in de populaire wijk Toolenburg aan een sierwater en dus autovrij. Deze goed onderhouden woning is nabij het recreatiegebied, het uitgebreide wijkwinkelcentrum Toolenburg, scholen, sportverenigingen en openbaar vervoer. Alle voorzieningen en gemakken in de buurt dus. Vrij zicht aan de voorzijde en buiten de achtertuin is er voor de liefhebber ook een heerlijk zonnig dakterras op de tweede verdieping. Parkeren kan op het naast het huizenblok gelegen parkeerterrein.

Bekijk op Funda

Schoutenhof 43 te Hoofddorp

Bijzondere UITGEBOUWDE HOEKWONING met eigen, afgesloten parkeerplaats en zonnige achtertuin op het zuidoosten. Deze woning heeft een royale begane grond met een grote woonkamer en woonkeuken (totaal ca. 80 m²) en is voor meerdere doelgroepen geschikt. Diverse mogelijkheden zijn er, zelfs voor slaapkamer begane grond bijvoorbeeld. De nog jonge woning ligt in een rustig deel van de wijk “De Hoven”, onderdeel van Floriande en heeft diverse voorzieningen nabij zoals het wijkwinkelcentrum, recreatiegebied, scholen, zwembad en sportvoorzieningen. De woning is onderhoudsarm door de kunststof kozijnen. Graag zien wij je op een bezichtiging!

Bekijk op Funda

Fanny Blankers-Koenlaan 57 te Hoofddorp

Sla nu je slag met deze leuke UITGEBOUWDE EENGEZINSWONING met vijf slaapkamers, twee erkers en …. een zonnige achtertuin op het zuidwesten! Gelegen in de populaire woonwijk Floriande (deelplan De Pleinen tegen Sportdorp aan). Een fijne woonwijk met alle gewenste voorzieningen zoals diverse (basis)scholen, kinderdagverblijven, een uitgebreid wijkwinkelcentrum, openbaar vervoer, sportverenigingen en dergelijke maar bovenal op loopafstand (einde van de straat) het aangename recreatiegebied “Toolenburgerplas” een werkelijk heerlijke plek met stranden, wandelgebied en twee restaurants. De woning is goed onderhouden en zo te betrekken.

Bekijk op Funda

Flierveld 95, Nieuw-Vennep

Soms zitten er van die woningen bij waar je helemaal enthousiast van wordt en dit is er zo eentje! Deze LUXE EENGEZINSWONING van liefst 172m² is maximaal uitgebouwd, gelegen aan het water, tuin op het zuidwesten met een carport en twee badkamers. Je moet het echt gezien hebben voordat je oordeelt dus kom snel kijken. De woning is perfect onderhouden, uitgerust met diverse extra’s en gelegen in de woonwijk Getsewoud-zuid. Een fijne en populaire wijk met alle gewenste voorzieningen zoals een uitgebreid wijkwinkelcentrum, openbaar vervoer en scholen. Parkeren kan op eigen terrein en er is voldoende ruimte in de straat.

Bekijk op Funda

Oosterschelde 73, Hoofddorp

Wij bieden nu te koop aan; dit heerlijke RUIME WOONHUIS met parkeergelegenheid op eigen terrein en een waanzinnig diepe achtertuin van liefst 23 meter diep, welke met veel liefde is aangelegd en verzorgd. Daarbij zeer goed onderhouden en breed woonhuis, met een begane grond uitbouw, veel ruimte en onder meer de mogelijkheid voor vijf slaapkamers en 2e badkamer. Gelegen op het aantrekkelijke eiland 3 van de wijk Floriande dat zich kenmerkt door de variëteit aan gevels en een ruime opzet. Het leuke wijkwinkelcentrum met o.a. een weekmarkt, twee supermarkten en diverse afhaalrestaurants ligt op loopafstand. Voorts diverse uitvalswegen, openbaar vervoer, alle basisscholen, Haarlemmermeer Lyceum en sportverenigingen allen nabij. Kom dus snel kijken voordat het te laat is!

Bekijk op Funda

Warande 35, Nieuw-Vennep

Zoek je een heerlijk RUIME EENGEZINSWONING? Kom dan eens kijken bij deze leuke tussenwoning met liefst vijf slaapkamers aan de Warande met vrij uitzicht de straat in. Heerlijk rustig gelegen in een aangename woonwijk niet ver van het centrum en nabij alle gewenste voorzieningen zoals winkelcentra, scholen, sportverenigingen en openbaar vervoer. De woning is goed onderhouden en er is voldoende parkeerruimte nabij de woning. De gezellige achtertuin is heerlijk diep en biedt zowel zon als schaduw.

Bekijk op Funda